Ποιοι είμαστε

Συνεχίζοντας μια οικογενειακή παράδοση,  δημιουργήσαμε το εκτελωνιστικό γραφείο μας το 1983 στον Πειραιά.  Από  τότε μέχρι και σήμερα συνεχίζουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, καλύπτοντας εισαγωγές και εξαγωγές σε όλη την Ελλάδα.

Αντικείμενο μας είναι η πλήρη κάλυψη και διεκπεραίωση όλων των τελωνειακών εργασιών σας, καθώς και η καθοδήγησή σε τελωνειακά θέματα. Η πολυετής εμπειρία μας στα εκτελωνιστικά ζητήματα, αλλά και η φιλοσοφία που ακολουθούμε όλα αυτά τα χρόνια, μας καθιστά ένα από τα πιο αξιόπιστα εκτελωνιστικά γραφεία στην Αθήνα.​

Υπηρεσίες

Παρακολουθώντας καθημερινά τις εξελίξεις στο διεθνές εμπόριο, μπορούμε να παρέχουμε  τις πιο σύγχρονες  πληροφορίες σχετικά με κάθε εκτελωνιστικό σας θέμα. Είμαστε σε θέση να απαντήσουμε έγκυρα στα πιο κρίσιμα εμπορικά ζητήματα όπως οι δασμοί, η προκοστολόγηση, το τελικό κόστος, οι ναύλοι.  Με γνώμονα το νομοθετικό  πλαίσιο και την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο, είμαστε ικανοί να προσφέρουμε συμβουλές για ταχύτερες και οικονομικότερες  εισαγωγές και εξαγωγές προς τρίτες χώρες.

Το εκτελωνιστικό γραφείο μας έχει ως βασική υπηρεσία την πλήρη ανάληψη όλων των απαιτούμενων τελωνειακών εργασιών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την απελευθέρωση του πελάτη από ένα μεγάλο όγκο εργασιών. Ακόμα, είμαστε σε θέση να ενημερώνουμε από την αρχή για το ακριβές τελικό κόστος της υπηρεσίας μας. Με αυτόν τον τρόπο δεν προκύπτουν στην συνέχεια κρυφές χρεώσεις.

Τα τελευταία χρόνια με την εξέλιξη της τεχνολογίας, ο εκτελωνισμός άλλαξε ριζικά μορφή. Η εξειδίκευσή μας στις νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες του τελωνείου, μας βοηθά στην ακόμα ταχύτερη εξυπηρέτησή σας.

Στα χρόνια της επαγγελματικής μας παρουσίας στον χώρο,   έχοντας σαν αρχές  την συνέπεια και  τις λογικές αμοιβές,  κερδίσαμε την εμπιστοσύνη  ενός σεβαστού πελατολογίου, μεγάλου εύρους εμπορευμάτων.

Στη σελίδα μας μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε τα πιο χρήσιμα έγγραφα εκτελωνισμού στα Αρχεία. Επίσης, μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τις εξαγωγές τις εισαγωγές και τον εκτελωνισμό γενικότερα. Για περαιτέρω πληροφορίες και συμβουλές σε τελωνειακά θέματα επικοινωνήστε μαζί μας.